fbpx

Mai vorbeste Dumnezeu si altfel in afara de Biblie astazi?

In acest video vei vedea cum vorbeste Dumnezeu, daca o face doar prin Biblie sau si prin vise.

Vom aborda acest subiect, destul de dificil de digerat de unii oameni, dar trebuie sa vedem ce spune Cuvantul, nu ce spun oamenii.

Cand intelegi ca auzirea vocii lui Dumnezeu nu tine doar de Dumnezeu, ci si de tine, atunci, vei incepe sa cauti mai profund ca sa vezi cum poti sa traiesti pe deplin.

Banuiesc ca ti s-a intamplat sa actionezi intr-un anumite mod, sa spui ceva sau sa faci ceva, iar cealalta persoana sa spuna, ca ai facut exact ce s-a rugat ea. Ei bine, se prea poate ca tu sa fii auzit de fapt de la Dumnezeu, doar ca nu ti-ai dat seama. Din acest motiv, trebuie sa inveti cum sa abordezi acest subiect.

Subiecte abordate:

  • Introducere – 0:20
  • Marturie personala – 2:40
  • Cerceteaza revelatiile – 4:00
  • Dumnezeu vorbeste in doua feluri – 5:55
  • Nu mai vorbeste Dumnezeu astazi? – 6:20
  • Cum am auzit vocea lui Dumnezeu – 9:00
  • Dumnezeu vorbeste prin vise – 12:50
  • Dumnezeu vorbeste si necredinciosilor – 17:25
  • De ce nu au incetat visele si vedeniile – 21:35
  • Aboneaza-te si Distribuie – 28:00

De când am început să înțeleg aceste lucruri, am căutat să învăț tot mai mult despre lucrarea Duhului Sfânt, pentru că am înțeles că e de datoria mea. Cu cât studiez mai mult, cu atât îmi dau seama cât de puține știu, dar ști ce? Intimitatea mea cu Dumnezeu a crescut! Modul în care Îi recunosc vocea acum a crescut față de cum era la început.

Asta și pentru că am început să înțeleg cum comunică Dumnezeu și să fiu atent la toate aceste moduri de comunicare.

Visele sunt doar unul din modurile prin care El vorbește, dar nu este singurul. Biblia ne vorbește despre nenumărate modalități. Iar în cele ce urmează, am să-ți prezint mult mai multe moduri, pe care le poți învăța prin practicare.

Dacă nu ai mai auzit conceptul acesta, poate pare puțin ciudat pentru tine. Poate te gândești: Pot eu să învăț să aud vocea lui Dumnezeu? Adică nu e ceva ce face Dumnezeu independent de mine?

Este o întrebare foarte bună și mă bucur că ți-ai pus-o!

Ba da, Dumnezeu vorbește, fie că tu cunoști sau nu acel mod prin care El îți comunică. Dar cu cât tu înveți mai mult limbajul Său, cu atât îți va fi mai ușor să recepționezi vocea Lui.

In momentul in care iti insusesti aceste adevaruri si incepi sa umbli in ele, toata viata ta se schimba. Pe cand, daca nu faci asta, toate aceste lucruri vor lucra in defavoarea ta si vei reactiona la viata, nu vei actiona in ea.. Apropo, mai jos ai un link pentru resursele create de mine, pe care te incurajez sa le vezi.

Cărțile și cursurile mele – https://www.cursuri.viatadinabundenta.ro/

Poti sa fii parte din comunitate –

Poti sa donezi aici –

Nu uita să dai like la video și să te abonezi pentru mai mult conținut motivațional și educațional apăsând pe link-ul de mai jos 🔥 http://www.youtube.com/benirusu?sub_confirmation=1

Pentru a vedea mai mult conținut Follow👇🏼

https://viatadinabundenta.ro/biblia-si-banii/ – blog personal
http://www.instagram.com/beni.rusu
http://www.Facebook.com/BeniRusu
https://www.facebook.com/viatadinabundenta

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Scroll to Top
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?