fbpx

Omul ceresc – Yun

Dacă îți dorești să citești o carte care să-ți stimuleze credința, aceasta este cartea potrivită.

Conținutul acestei scrieri este chiar povestea de viață a autorului, prin care el descrie modul în care L-a întâlnit pe Cristos, cum și-a predat viața lui Cristos și modul în care L-a urmat pe Acesta și lucrurile prin care a fost nevoit să treacă ca și consecință a faptului că a fost un urmaș al Său.

Yun s-a născut în China, într-un sat foarte sărac și a fost nevoit să lucreze în agricultură împreună cu ai lui pentru a trăi.

El a ales să-și predea viața lui Dumnezeu după ce a văzut intervenția Lui în viața Sa de mai multe ori.

Una din minuni a fost că el se ruga pentru o biblie deoarece în acele vremuri să ai una, era un lucru dificil și nu o puteai obține foarte ușor.

După multe rugăciuni și stăruință Dumnezeu face în așa fel încât ajunge o biblie la Yun și acesta este felul în care ajunge să-L cunoască tot mai profund pe Dumnezeu și să-și înțeleagă mandatul de a predica vestea bună pretutindeni.

Mai mult de atât, Dumnezeu i se descoperă printr-un vis și îi spune să meargă să predice Evanghelia în anumite zone și așa începe aventura vieții lui.

Având în vedere că acțiunea se desfășura într-o perioadă în care creștinismul era interzis în China, Yun a fost persecutat de nenumărate ori, atât el cât și credincioșii din acea vreme.

A fost închis de câteva ori, bătut, ba chiar era să moară, dar Dumnezeu l-a ținut în viață ca să poată să predice Evanghelia peste tot pe unde îl trimitea.

Un eveniment extraordinar din carte, mi s-a părut cel în care el evadează în mod supranatural prin fața gardienilor fără ca aceștia să-l vadă măcar.

Dumnezeu a lucrat cu semne și minuni prin intermdiul său și foarte mulți oameni au fost vindecați în mod supranatural și foarte mulți s-au convertit prin intermdiul său.

Dacă ți-am stârnit interesul, citește toată cartea pentru că astfel vei putea înțelege lucrurile detaliat și îți garantez că o să îți fie edificată credința.

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Scroll to Top
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?