fbpx

Despre Beni Rusu

Povestea mea

Mă numesc Beni Rusu și vreau să-ți prezint în câteva cuvinte povestea mea.

M-am născut în Timișoara și acesta este și locul în care am copilărit și crescut până în prezent. Din păcate mediul în care am crescut și-a pus amprenta asupra mea și încă de la vârsta de nouă ani, fiind într-un anturaj rău famat, m-am lăsat influențat de acesta și m-am pierdut pentru o perioadă.

Am ales să-mi trăiesc viața din copilărie și până la vârsta de 21 de ani încercând tot ce se poate: țigări, droguri, pornografie, relații sexuale, jocuri de noroc, absolut toate viciile.

Era trist să se încheie astfel povestea vieții mele, așa că Dumnezeu „a apărut în șcenă”.

La vârsta de 21 de ani, Dumnezeu mi-a vorbit în mod supranatural, iar de atunci, toată viața mea s-a schimbat într-un mod radical.

Am ales să-L urmez pe El și să-L recunosc în toate domeniile vieții mele. Dumnezeu mi-a dat puterea și înțelepciunea să înlocuiesc toate tiparele greșite pe care le aveam cu lucruri care să-I slujească Lui și oamenilor din jurul meu.

Acum îl urmez pe Dumnezeu și caut să-mi trăiesc viața în așa fel încât cerul să mă poată aplauda.

În toată aceasta perioadă de umblare cu El, am cunoscut cea mai fascinantă viață posibilă și sunt convins că există mult mai mult decât ce am experimentat până  în prezent.

Iubesc să trăiesc viața din abundență! Acesta este și motivul pentru care mă las provocat de Duhul Sfânt și caut să-mi depășesc limitele în mod constant, căutând să fac tot ce este scris în Cuvânt începând de la: 

cunoașterea lui Dumnezeu, dezvoltarea personală, evanghelizare de stradă, căutarea să umblu în supranatural și ucenicizarea altora. 

Imediat după ce am ales să-L urmez pe Cristos, viața mea a explodat din toate punctele de vedere. Am experimentat o creștere extraordinară în ultimii șase ani și mi-am depășit limite pe care niciodată nu le credeam posibile.

Astăzi sunt căsătorit, scriu cărți, fac blogging, vlogging, sunt implicat în slujirea oamenilor și mentorare.

Consider că în momentul în care îți dorești mai mult de viață și cauți, ți se oferă într-un fel sau altul exact ceea ce-ți dorești.

Isus a spus că a venit ca să dea viață, o viață din abundență – Ioan 10:10. Acesta este motivul pentru care există această pagină.

Nu sunt teolog, dar prin faptul că îl studiez pe Dumnezeu, mă pot considera unul. La fel și tu!

În umblarea mea cu Dumnezeu, am văzut diferite puncte de vedere, din partea multor oameni și culori denominaționale și am încercat să iau de la fiecare ce are mai bun.

Cred că prin Cristos toți suntem un singur trup și ar trebui să umblăm în unitate, chiar dacă avem păreri diferite în anumite arii care nu decid veșnicia.

Viața spirituală nu constă doar în viața bisericească, ci în tot ce faci și ești. Noi suntem niște spirite care au experiențe fizice, nu invers…

“Omul este un spirit care are un suflet și locuiește într-un trup” – C.S. Lewis;

Când privești lucrurile în felul acesta, îți dai seama că tu nu ești doar trupul, ci un întreg. Pentru o bună funcționare, este necesar să studiezi fiecare domeniu al acestuia.

Orice exces într-o arie a vieții, îți poate determina un deficit în altă arie. Acest lucru nu este sănătos sub nici o formă. Degeaba ești un om duhovnicesc dacă relațional sau ca și stare de sănătate nu stai bine pentru că le-ai neglijat.

Viața din abundență se poate trăi doar în momentul în care ești echilibrat și îngrijești de toate domeniile vieții tale.

Bineînțeles, acest lucru necesită asumare și dezvoltare continuă. Pentru acest motiv există această această pagină.

În meniu ai articolele împărțite pe toate domeniile vieții: Spiritual, supranatural, relații, dezvoltare personală, finanțe, sport&nutriție și chiar rezumat de cărți.

Vreau să te felicit că investești în tine și îți doresc spor la citit!

Shalom!

Ce pot să fac pentru tine?

În câteva cuvinte, îți voi spune cu ce te pot ajuta, iar tu trebuie să identifici dacă rezonezi sau nu cu aceste lucruri.

 • Vreau să încep prin a-ți spune că te pot ajuta în ariile în care activez deoarece consider că  pot vorbi din lucrurile pe care le-am experimentat până în prezent.
 • În același timp, consider că te pot ajuta și în acele domenii în care nu am nici o implicare directă prin intermediul tehnicilor de coaching.
 • În cazul în care nu îți cunoști scopul în viață și bâjbâi în căutarea acestuia.
 • Dacă ai o idee vagă despre chemarea ta pe acest pământ, dar parcă rezultatele nu apar sau încerci diferite lucruri și nimic nu funcționează și lucrurile sunt ca și cum te-ai învârti într-un cerc.
 • Dacă valorile tale nu se aliniază cu dorințele tale.
 • Te auto sabotezi.
 • Ai probleme cu dependențele.

 

 • Dacă nu înțelegi cum să iei acel vis ideal pe care îl ai și să-l transpui în realitate, nu-i nici o problemă. 
 • Dacă nu înțelegi anumite concepte și modul de funcționare al lucrurilor cum ar fi: darurile și operarea în ele, emoțiile și modul de funcționare, atitudinea, gândurile, visele, corpul tău, convingerile și alte lucruri despre care ai văzut că scriu.
 • Consideri că ai probleme cu stima de sine, cu respingerea, cu auto respingerea.
 • Adesea vrei să faci lucruri, dar nu te consideri suficient de bun pentru a le realiza.
 • Poate îți dorești să vorbești cu alți oameni, să le spui Evanghelia pe străzi, să te rogi pentru ei.
 • Ai o dorință arzătoare în inima ta de a auzi vocea lui Dumnezeu, dar nu înțelegi cum să faci lucrul acesta.
 • Vrei să îți deschizi propria afacere online în e-comm sau info-comm.

Te pot susține:

 • Să-ți găsești scopul sau chemarea pe care o are Dumnezeu pentru viața ta.
 • Să-ți identifici darurile și să lucrezi cu ele.
 • Să-ți setezi obiective realizabile și să le realizezi.
 • Să îți schimbi convingerile subconștiente.
 • Să înveți să auzi vocea lui Dumnezeu.
 • Să-ți cunoști identitatea și să umbli în ea.
 • Să vorbești cu oamenii pe stradă fără probleme.
 • Să scapi de dependențe
 • Să-ți începi o afacere în e-com sau info-com
 • Practic, dacă consideri că ai nevoie de mentorare sau coaching, îmi doresc să te susțin.

Ai nevoie de susțienre?

Dacă urmărești conținutul meu de ceva vreme și vrei să mergi la următorul nivel, ai posibilitatea să mă contactezi personal ca să stabilim mai multe detalii.

Spread the love
error: Content is protected !!
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?