fbpx

Te-ai născut bogat – Bob Protcor

Capitolul 1 – Eu și banii

•Banii sunt importanți 

•Banii sunt slujitorii noștri – iar noi stăpânii lor ( administratorii ); Unii au ajuns să facă o inversiune și au iubit mai mult banii decât oamenii, aceasta este o încălcare a legii fundamentale care guvernează succesul financiar.

•Banii trebuie să circule – asta nu înseamnă că trebuie să-i cheltui cu orice preț, dar nici să-i depozitezi undeva. 

•Exercițiul conștiinței prosperității – este foarte indicat să te simți bine la gândul că ai mulți bani. Așadar, încearcă să-ți determini subconștientul să creadă că ai foarte mulți bani și astfel te va ajuta să-i și faci în măsura în care vei simți asta.

•Nu-ți fie teamă – nu te teme pentru banii tăi sau că vei fii sărac pentru că lucrurile pe care te concentrezi cresc.

Fii concentrat pe vocea lăuntrică, pe ceea ce simți, intuiție, nu asculta vocea lumii.

•Înțelegere vs memorare – important nu este să știi principiile, ci să le înțelegi și să le transpui în practica.

•Obținerea puterii prin împărtășire – vorbește cu cineva vis a vis de lucrurile pe care le studiezi 

•Conștiința prosperității – fii tot timpul să fii conștient că aceasta există și că se poate obține. Atunci când începi să te gândești la lucrurile astea mintea ta începe să emită niște vibrații și vei atrage în mod automat spre tine ca un magnet lucrurile de care ai nevoie ca să devii bogat. 

Mai bine spus, cu cât vei fi mai conștient de aceste lucruri, sistemul reticular de activare (SRA) te va ajuta să identifici toate oportunitățile ca să ajungi acolo.

•În interiorul tău există o putere reală – subconștientul – orice idee, plan, poate fii implementată în mintea subconștientă prin gânduri repetate, credință și așteptarea pozitivă.

•Banii minții – Imaginează-te ca având bani, imaginează-te cumpărând tot ce vrei și făcând tot ce vrei cu acei bani. 

•Noi trăim în trei lumi:

Planul spiritual al gândurilor sau (potențialul suprem)

Planul intelectual al ideilor sau (potențialul mediu) 

Planul fizic al rezultatelor sau (potențialul inferior)

Capitolul 2 – Cât de mult este suficient ?

Earl Nightingale – Majoritatea oamenilor cred că își doresc mai mulți bani decât au nevoie de fapt; de aceea, ei se mulțumesc cu mult mai puțini bani decât ar putea obține de fapt. 

•Este foarte important să-ți setezi o țintă, un targhet ca să știi cât vrei să câștigi și este la fel de important ca să știi pentru ce ai nevoie de ei.

•Ras(plătește-te) întâi pe tine – Legea Babiloniană a succesului – tu ai dreptul să fii plătit, iar acești bani ar trebui puși pe un cont la care să nu ai foarte ușor acces.

•Contul independenți tale financiare – primii 10% din venit pune-i în acest cont, iar prima rată pe care o poți folosi este asigurarea de sănătate, aceasta aducând un Capital Instantaneu. Restul banilor care îți rămân îi poți aduna până la o posibilă investiție înțeleaptă.

•Programul de plată eșalonată a datoriilor – Contul pentru plata datoriilor – aici vor fi livrați 20% din banii dumneavoastră și ar fi bine sa contactați contractorii și să le spuneți ce ați hotărât. 

Capitolul 3 – Creatorul de imagini 

Tu ești un creator de imagini – acest adevăr trebuie să ți se implementeze foarte bine în minte. Tot ceea ce facem este precedat de o imagine mentală, prima dată gândim, apoi ne formam o imagine mentală, iar în cele din urmă acționăm.

•Crearea primului scaun – întâi a apărut în mintea cuiva ca și imagine apoi acesta l-a adus în lumea fizica. Tu ești arhitectul propriei tale vieți. 

•Perseverența conduce întotdeauna la rezultate, uneori s-ar pute să ți se pară că lucrurile nu funcționează, acela este momentul când trebuie să fii perseverent. Gândește-te la Tomas Edison și la succesul său, el nu s-a dat bătut.

Capitolul 4 – Detașează-te și lasă-L pe Dumnezeu să acționeze. 

Tot ce vei realiza în viața este direct proporțional cu credința și perseverența acesteia. 

•Primul principiu – relaxează-te și vizualizează-te ca și cum te-ai afla deja în posesiunea tuturor schimbărilor pozitive pe care ți le dorești în viață.

•Al doilea principiu – Detașează-te și lasă-L pe Dumnezeu să acționeze în locul tău.

Capitolul 5 – Așteaptă-te la abundență 

Înainte de a scăpa de sărăcia din lumea exterioară trebuie să ajungi să scapi de cea interioară, îngropată adânc în subconștientul nostru. 

Singurii doi factori care pot avea o influența majora în acest aspect sunt dorința și așteptările.

Capitolul 6 – Legea Atracției și Legea Vibrației 

Capitolul 7 – Asumarea riscurilor 

Dacă vrei să realizezi ceea ce ți-ai propus, ai o singură șansă, să te îndrepți în direcția acelor lucruri și să-ți asumi riscurile necesare pentru a le vedea împlinite. 

Asumarea riscurilor nu înseamnă să faci ceva iresponsabil, ba din contra, înseamnă sa fii calculat, însă în același timp să nu eziți să faci lucrurile știind că dacă nu acționezi nu te vei deplasa și astfel vei rămâne la același nivel. 

Dacă riști ce poți să pierzi ? Dar dacă nu riști ? Se merită efortul ?

•Legea care stă la baza auto-perfecționării – învață să te vezi (cu ochii minții) în posesia schimbărilor pozitive pe care ți le dorești în viața.

•Nu investi niciodată într-un domeniu pe care nu-l cunoști, asta se numește eșec garantat.

Capitolul 8 – Pe muchie de cuțit 

Succesul sau eșecul este la o diferența de muchie de cuțit. Tu poți să alegi din care categorie vrei să faci parte. 

Poți să acționezi sau să amâni. Poți să riști sau să accepți frica. Poți continua să lupți sau poți să te dai bătut.

Capitolul 9 – Nu te mai gândi la ce a fost 

Lasă morții sa-și îngroapă morții. Este important să trăiești în prezent, să lași trecutul în urma și în același timp să privești către viitor și să visezi la lucruri mari și să te aștepți ca ele să se întâmple. 

Dacă vrei să faci ceva cu adevarat, nu te gândi că nu ai bani, ci acționează ca și cum ai avea. Du-te și fă lucrurile prin credința. 

•Atunci cand vrei să faci ceva gândește-te că ești deja capabil să faci acel lucru și că ai toate resursele să faci acel lucru.

•Legea celor 333 – Cum poți face 3 milioane în următoarele 3 zile doar în 3 ore. 

Formează un grup a minților geniale și determina-i să-și spună ideile pentru a face acel ceva ce v-ați propus. Iar de fiecare data când cineva vine cu un contra argument la o idee, cineva să spună repede “Următoarea Idee”!

Capitolul 10 – Legea vidului și a prosperității 

•Nu poți primi ceva dacă nu ai renunțat la altceva. Natura nu suporta vidul. Asta înseamnă că trebuie să renunți la ceva, ceva vechi pentru a primi ceva nou.

Nu am găsit momentan un loc în România de unde poți cumpăra această carte, dar dacă dorești să o citești integral, ți-o fac cadou în format electronic.

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Scroll to Top
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?