fbpx

Chemarea de a trăi supranatural

Scurt istoric

M-am convertit în anul 2014 prin intermediul unei întâlniri supranaturale cu Dumnezeu în care Duhul Sfânt mi-a vorbit și m-a făcut să-mi conștientizez starea și nevoia de schimbare, acceptându-L pe Cristos în viața mea.

În următoarele două luni și jumătate am citit toată Biblia fără să fiu influențat de vreo anumită perspectivă teologică. Am citit-o cu o minte de copil. Cu alte cuvinte, am luat fiecare cuvânt, fiecare verset în parte și l-am crezut fără să pun ceva la îndoială.

Conștientizare în urma citirii Cuvântului cu percepția unui copil

În timp ce o citeam, eram conștientizat că: (1).Dumnezeu poate să vorbească oricui și este dorința Lui să o facă.

Faptele Apostolilor 2:17-18 VDCC “În zilele de pe urmă, zice Dumnezeu, voi  turna din Duhul Meu peste orice făptură; feciorii voştri şi fetele voastre vor proroci, tinerii voştri vor avea vedenii, şi bătrânii voştri vor visa vise!
Da, chiar şi peste robii Mei şi peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu şi vor proroci.”

Ioan 10:27 VDCC “Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine.”

(2). El vrea să vindece și să elibereze și astăzi și dorește să-și însoțească Evanghelia cu semne și minuni.

Marcu 16:17-18 VDCC “Iată semnele care vor însoţi pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;
vor lua în mână şerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.”

Ioan 14:12 VDCC “Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl”

(3). Este dorința lui Dumnezeu să împartă daruri Bisericii pentru a fi cât mai eficientă cu putință.

Efeseni 4:11-13 VDCC “Şi El  a dat pe unii apostoli; pe alţii, proroci; pe alţii, evanghelişti; pe alţii, păstori şi învăţători
pentru desăvârşirea sfinţilor, în vederea lucrării de slujire, pentru zidirea trupului lui Hristos,
până vom ajunge toţi la unirea credinţei şi a cunoştinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos;”

1 Corinteni 12:7 VDCC  “Şi fiecăruia i se dă arătarea Duhului spre folosul altora.”

De preferat de citit capitolele 12-14 din 1 Corinteni pentru o imagine mai detaliată a darurilor Duhului Sfânt.

Concluzie

De atunci și până astăzi, am auzit nenumărate puncte de vedere teologice, dar am ales să cred în continuare Cuvântul cu aceeași minte cu care l-am primit: “cea de copil”.

Mai mult de atât, am observat că atunci când crezi tot ce spune Cuvântul lui Dumnezeu, nu trebuie să fii suprins că vei experimenta acele lucruri în viața ta.

Părerea mea este că dacă alegem să trăim mai puțin decât ni s-a oferit, nu facem altceva decât să ne lipsim de binecuvantarile pe care Dumnezeu le-a pregătit pentru noi.

Decizie personală

Tu alegi cum îți trăiești viața. Poți să trăiești o viața din abundență umblând în toate binecuvantarile Împărăției sau poți să trăiești prin puterea proprie la nivelul la care o poți trăi.

Rugăciune

Tată, te rog în numele lui Isus Cristos să mă ajuți să îmbrățișez aceste adevăruri și să umblu în ele. Amin!

elefant.ro%20

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Scroll to Top
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?