Top 10 cărți educație financiară

M-am gândit că pe când am început să citesc cărți de dezvoltare personală și financiară, mi-ar fi plăcut să primesc câteva sugestii despre ce cărți să citesc și care sunt cele mai bune ca să nu-mi pierd timpul.

Așa a venit ideea acestui articol. În cele ce urmează îți voi prezenta câteva cărți de educație financiară care m-au ajutat enorm de mult. Nu le pun în funcție de impactul avut în viața mea, ci sunt așezate aleatoriu.

Unele cărți sunt în limba engleză pentru că nu există traducerea lor în limba română.

Pot să spun fără dar și poate că aceste cărți mi-au schimbat modul de gândire vis a vis de domeniul financiar, de investiții, de gestiune financiară și multe alte lucruri.

Poți să te aștepți să vezi diferențe în viața ta financiară apărând din senin sau poți să începi să faci ceva în mod intenționat prin dezvoltarea personală. Dacă până acum ai crezut că nu ai sufcienți bani să investești, vreau să-ți spun că poți începe prin investirea în educația ta.

Vezi rezumatul cărții aici.

Dacă vrei această carte gratuit, în format electronic apasă AICI.

Următoarele două cărți sunt destul de asemănătoare, mai exact „De neclintit” este un rezumat al cărții „Jocul- Stăpânește jocul”.

Vezi rezumatul cărții aici.

Următoarele cărți sunt scrise de autori creștini și au la bază principii spirituale pentru domeniul financiar.

Nu în ultimul rând îți pot recomanda Biblia ca pe o carte de educație financiară. Nu mă înțelege greșit, nu doar pentru acest domeniu, dar și pentru el inclusiv.

Vezi rezumatul cărții Milionarul de lângă noi de Thomas Stanley- aici.

În cazul în care vrei cartea în română, ți-o ofer gratuit.

https://rusubeni0.wixsite.com/cartegratuit

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?