fbpx

Top 10 cărți educație financiară

M-am gândit că pe când am început să citesc cărți de dezvoltare personală și financiară, mi-ar fi plăcut să primesc câteva sugestii despre ce cărți să citesc și care sunt cele mai bune ca să nu-mi pierd timpul.

Așa a venit ideea acestui articol. În cele ce urmează îți voi prezenta câteva cărți de educație financiară care m-au ajutat enorm de mult. Nu le pun în funcție de impactul avut în viața mea, ci sunt așezate aleatoriu.

Unele cărți sunt în limba engleză, pentru că nu există traducerea lor în limba română.

Pot să spun fără dar și poate că aceste cărți mi-au schimbat modul de gândire vis a vis de domeniul financiar, de investiții, de gestiune financiară și multe alte lucruri.

Te poți aștepta să vezi diferențe în viața ta financiară apărând din senin sau poți să începi să faci ceva în mod intenționat prin dezvoltarea personală. Dacă până acum ai crezut că nu ai suficienți bani să investești, vreau să-ți spun că poți începe prin investiția în educația ta.

Această carte este un necesar pentru orice persoană la început de drum pentru creșterea IQ-ului financiar. Din ea vei învăța: Care este diferența dintre pasive și active, cum gândesc oamenii săraci și cei bogați și ce îi diferențiază pe aceștia în esență.

Vezi rezumatul cărții aici.

Cel mai bogat om din Babilon este un clasic. Cartea aceasta este recomandată și pentru copii, inclusiv. Este ușor de citit și are niște principii care te pot marca pe viață.

Dacă vrei această carte gratuit, în format electronic apasă AICI.

Când am luat în mână cartea lui T. Harv Eker, nu m-am putut opri din citit. Atât am fost de curios de diferențele modului de gândire dintre oamenii care ajung să realizeze mai mult, decât cei care nu fac prea multe, încât am devorat această carte.

Următoarele două cărți sunt destul de asemănătoare, mai exact „De neclintit” este un rezumat al cărții „Jocul- Stăpânește jocul”.

Tony Robbins ajunge să intervieveze cei mai importanți investitori din întreaga lume și oferă posibilitatea oamenilor de rând să aibă acces la secretele acestor oameni.

Nu este o carte ușoară pentru cei care nu înțeleg termeni de educație financiară, dar ăsta nu trebuie să fie un obstacol în calea dezvoltării tale.

Vezi rezumatul cărții aici.

Beyond Blessed

Ultima și probabil cea mai de impact, pe care ți-o recomand, este Biblia ca pe o carte de educație financiară. Nu mă înțelege greșit, nu doar pentru acest domeniu, dar și pentru el inclusiv.

Vezi rezumatul cărții Milionarul de lângă noi de Thomas Stanley- aici.

În cazul în care vrei cartea în română, ți-o ofer gratuit.

https://rusubeni0.wixsite.com/cartegratuit

Top 7 carti de educatie financiara – video

Spread the love

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continutul este protejat!
Scroll to Top
Deschide Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna,

Cu ce te pot ajuta?